Головна » 2013 » Вересень » 4 » Новини з Pokémon Direct про майбутні ігри Pokémon X та Pokémon Y
21:27
Новини з Pokémon Direct про майбутні ігри Pokémon X та Pokémon Y
У Pokémon Direct розповіли про вихід нової програми для 3DS Pokémon Bank. Ця програма дозволить поміщати, зберігати і показувати своїх покемонів в онлайн боксах в інтернеті. Додаток платний і плата стягується щороку. 
Також з цим додатком можна скачати Poké Transporter, за допомогою якого можна буде передати покемонів з ігор BW і BW2 в ігри X і Y.Трохи розповіли і про сюжет гри. На початку гри ви отримуєте стартовика з регіону Калос не від професора , як це було раніше, а від свого друга. Професор ж потім пропонує вам ще одного покемона: на вибір одного з стартовиков першого покоління, тобто Бульбазавра, Сквіртла або Чармандера.
Показали і мегаформ стартовиків першого покоління. У Мегавенозавра буде властивість Thick Fat, а також підвищується захист і спец. захист, у Мегачарізарда з'являється властивість Drought, і піднімається спец. атака, у Мегабластуаза з'являється нова властивість Mega Launcher, яка посилює атаки типу Pulse (наприклад , Water Pulse або Dark Pulsе).
Пара слів було сказано і про саму мегаеволюціі. Це найбільший секрет регіону Калос і тренер може задіяти її тільки, коли на руці у нього знаходиться Mega Ring, а у покемона є його Мегакамень.
Категорія: Новини Pokémon | Переглядів: 546 | Додав: Feraligatr | Теги: Pokemon Y, Nintendo, новини, Мегаеволюція, гра, Pokémon Direct, Pokemon X | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]