[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний по покемонам » Обговорення відеоігор Pokémon » Як ви відкрили для себе покеігри?
Як ви відкрили для себе покеігри?
FeraligatrДата: П`ятниця, 30.08.2013, 18:37 | Повідомлення # 1
Наставник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 33
Нагороди: 0
Репутація: 11112
Статус: Offline
Ніколи не задумувався, як так сталось, що почав грати в покемонів на телефоні. Та вже й не згадаю коли це було. Знаю тільки, що першою моєю грою була Pokemon Crystal (GBC) на Symbian 7. Важко передати скільки тоді радості та азарту було до неї. Та і зараз люблю пограти. 
А як ви відкрили для себе ігри про покемонів?
 
0938733805sДата: П`ятниця, 25.08.2017, 01:43 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя перша покемон гра була Pokémon - Fire Red на GBA. Я пройшов її уже чимало разів, вперше зіграв всього лиш 2 роки тому. І дуже прикро що досі не має рому із перекладом на українську, тому доводиться обходитись російською мовою. Хотів запитати чи ваш сайт не займається чимось подібним, я б зрадістю долучився до перекладу. Просто киньте мені txt (з російським перекладом, я володію більш менш англійською, але все ж переклад з російської займе мінімум часу), і я негайно почну переклад!

Додано (25.08.2017, 01:42)
---------------------------------------------
Усе що треба від вас, дістати txt файл(и) з перекладеним [T+Rus] ромом, і надіслати їх мені, я в свою чергу із великим ентузіазмом почну переклад, і закінчивши надіслю свою роботу вам. Тоді усе що вам залишається перезаписати оригінальний(ні) файл(и) гри нашим перекладом. Думаю Pokémon Fire Red на українській в rom файлі для gba, дуже вразить та дасть натхнення й надію українським Nintendo фанам. Після можна було б провернути теж саме із грою Zelda - Ocarina of Time на n64. Це моя пророзиція на спільну роботу в перекладах ромів на емулятори.

Додано (25.08.2017, 01:43)
---------------------------------------------
Можна буде придумати назву нашої Team перекладу на українську. Дуже сподіваюсь що адміністрація цього сайту прочитає мій коментар, і при можливості обдумає мою ідею. (Відповідь на те чому сам не дістану txt файл(и), і самотушки не займусь цим всім? Тому що не маю пк, але з легкістю маніпулюю андроїд пристроями (в моєму випадку планшетом), тому txt файл абсолютно в моїй владі. Прошу, давайте здійснемо цю ідею в життя. "Я повторюсь, що готовий сам усе перекладати, мені всього лиш потрібні txt файли". Що ж, чекатиму відповідей, наперід Дякую!) І до речі, мало місця для повідомлення, тричі довелось писати...


Сообщение отредактировал 0938733805s - П`ятниця, 25.08.2017, 19:24
 
Форум » Загальний по покемонам » Обговорення відеоігор Pokémon » Як ви відкрили для себе покеігри?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: